Browserul dumneavoastra trebuie sa aiba JavaScript activat pentru ca acest site sa se afiseze corect.

Detalii tehnice

Detalii tehnice si finisaje apartamente de vanzare in Iris 7, Timisoara

EXECUTIE BLOC:

Structura: este din beton armat fiind formata din radier general, pereti diafragma antiseismici, stalpi perimetrali, plansee tip dala, respectiv grinzi de contur.

Compartimentarea: Peretii de inchidere exteriori vor fi din zidarie neportanta, din blocuri ceramice cu goluri, cu grosimea de 30 cm (caramida wienerberger), iar peretii interiori dintre apartamente vor fi din zidarie din BCA de 25 cm, datorita rezistentei crescute la foc ( rezista cu 4 ore mai mult decat caramida si sunt impusi de I.G.S.U.). Compartimentarile interioare ale apartamentelor noi de vanzare vor fi  executate cu pereti despartitori pe structura metalica din tabla si otel de 0.6 mm, bine izolati la interior cu vata minerala cu grosimea de 10 cm si placati pe ambele fete cu cate doua placi de gips carton fiecare de 12.5 mm grosime.

Izolatia exterioara: va fi realizata cu sistem termoizolant de 8 cm, iar peretii exteriori vor fi finisati cu tencuiala decorativa Baumit/Weber obtinandu-se o termoizolare cu coeficient energetic superior.

Lift: Blocul nou de apartamente de vanzare Iris 7 va avea sase ascensoare, cate 2 pe fiecare scara, marca KONE MonoSpace cu capacitatea de 480 kg/6 persoane, cu finisaje de inox satinat si cu tablou de comanda digital, dotate cu acumulatori care in cazul unor pene de curent coboara liftul pana la cea mai apropiata statie.

Dotari apartamente de vanzare Timisoara in  bloc nou Iris 7 :

Centrala termica proprie pe gaz , cu toate filtrele si elementele necesare montate. Se asigura punerea in functiune la predarea apartamentului. Producatorul asigura o garantie de 2 ani a centralei. Inspectia si service-ul vor fi efectuate anual sau la cerere de catre firma specializata, care va asigura atat montarea centralelor, cat si punerea lor in functiune.

Instalatii termice: radiatoare din tabla de otel pe 2 cai si radiatoare tip scarita in bai; instalatiile vor fi realizate cu teava multistrat de generatie noua; conexiunile dintre instalatie si calorifere vor fi facute prin sertizare care asigura o foarte buna etansare fata de sistemul clasic prin conector, iar alimentarea cu apa va fi facuta printr-un dispozitiv tip "H".

Senzor de gaz montat in fiecare apartament de vanzare , in apropierea centralei termice. La aparitia celui mai slab miros de gaz, senzorul intrerupe automat gazul pe teava prin actionarea electrovalvelor care vor fi amplasate in nisa de pe fiecare hol de etaj, langa contoarele de gaz.

Termostat de ambient digital: cu ajutorul lui se poate regla automat temperatura in living; termostatul de ambient da comanda centralei pentru a va asigura temperatura dorita in living. 

Robinetii cu cap termostat asigura reglarea manuala a temperaturii in dormitor si in baie.

Aparat aer conditionat de 9000 BTU, cu garantie 3 ani oferita de producator, montat in fiecare apartament de vanzare. Priza de alimentare va fi montata sub unitatea interioara, iar unitatea exterioara, extrem de silentioasa, va fi montata in balcon pentru a se evita zgomotul si vibratiile. In plus, condensul va fi evacuat prin sistemul de ape pluviale al blocului.

Usi de intrare metalice cu inchidere in 6 puncte, import Italia. Caracteristici usa:

- structura din tabla dublu decapata cu grosimea de 1 mm rigidizata cu sase nervuri longitudinale
- protectie blindaj din otel calit prevazut cu o placuta rotativa antigaurire la cilindru
- finisaj cu furnir sintetic in diverse culori
- garnitura de etanseizare Trelleborg
- puncte inchidere: 5+2+2 bolturi fixe in rama
- 3 balamale
- izolata termic si fonic cu vata minerala

 Parchet laminat de 10 mm dublu-clic in 4 variante de culoare, import Austria .

Placari cu gresie si faianta in bai si bucatarii. Gresia si faianta va fi achizitionata de la producatori italieni si spanioli. Bucatariile vor fi placate cu faianta intr-o culoare bej-mat discret pentru a permite orice tip de mobilare traditionala sau moderna.

Usile interioare care vor fi montate in acest bloc sunt de tip celular, in cinci variante de culoare.

Instalatii bai - Apartamente de vanzare complet utilate cu obiecte sanitare (vana, cabina de dus, lavoar cu semipicior marca Cersanit, vas WC cu rezervor incorporat in perete, baterii monocomanda cu cap ceramic, instalatii de dus/ vana/chiuveta) si complet finisate pentru o mobilare cat mai facila.

Instalatiile electrice vor cuprinde: tablouri electrice cu sigurante automate marca Gewis, aparataj electric, curenti slabi pentru TV, internet, telefon si videointerfon si prize multifunctionale (electricitate, tv, internet, telefonie). Puterea instalata intr-un apartament nou de vanzare va fi de 9 kw iar puterea maxima simultan absorbita intr-un apartament va fi de 5,67 kw. Puterea instalata reprezinta suma tuturor puterilor electrice ale consumatorilor din apartament. Puterea maxima simultan absorbita este cea care ne spune cat se poate consuma maxim simultan, adica numarul consumatorilor care pot functiona in acelasi timp.

Accesul in imobil se face prin intermediul videointerfonului si cu cartela magnetica personala

Tamplarie exterioara:
Tamplaria este de tip GEALAN S-9000 din profile PVC HEXACAMERALE (83 mm), armate cu otel zincat combinate cu cercevea S-9000 cu aceeasi grosime de 83 mm, cu sticla Saint Gobain montata prin tehnologie STV, care asigura o rigidizare superioara si o izolatie fonica excelenta, S-9000 fiind varful de gama al producatorului german Gealan. Vitrajul este tip geam termopan, pachet de 26 mm, alcatuit din 2 sticle: una T4 sau T6 Low-e Premium (functie de suprafata vitrata) si una T4 umplute cu argon.

Feronerie

- ferestre: ROTO NT cu inchidere in mai multe puncte, cu mecanism de siguranta impotriva rasucirii gresite si impotriva sustragerii cercevelei, maner „SEKUSTIK”, balamale ROTO.

- garnituri: culoare neagra tip EPDM, ascunse